Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV

tystnaden som fyller huset
när tv:n stänger av
är den värsta
den påminner om hur ont det gör
så istället för att ta tag i känslorna
gråta ihjäl mig
och försöka acceptera
slår jag på tv:n igen och tänker på något
som inte påminner
om hur ont det gör




Fri vers av Josephyne
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-16 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne