Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPADER


En ur ”de-fyras-gäng”,
vet inte om denna valör
har något mer av ett
pokerfejs än dom andra.

Dom som kreverar
tappar hakan
kanske får dåndimpen,
bjuder in den här
svarte till sig
ångrar nog det
i slutändan.

Min hjärter-vän sa:
”Om du hade lite mera
ruter i dig så skulle
du tjäna lite mer klöver!”
Allt hon fick var spader
när jag gick.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 173 gånger
Publicerad 2012-04-12 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar