Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en svart varelse





på styret du satt
jag trodde det var natt

jag såg du satt där
blev lite kär

undrade vad du tänkte
ta en liten runda

ut i våren
se världen




Fri vers av Christine Sabel
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-12 17:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet och med
en härlig bild till
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel