Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det randiga solskenets melankoli

när jag var liten trasslade mina halsband ihop sig

och mina framtänder höll på att växa ut

alla bilder på mig skriker maskrosbarn

jag och min bror brukade bygga pyramider av ölburkar

ibland skrapade jag upp knäna med flit

mamma brukade spreja sin parfym på våra nallar

guerlain shalimar

jag slängde alla vykort jag fått från henne en dag

det var ett bevis på hennes frånvaro

när jag var nio år ville jag dö

min fostermamma skrek att det var något fel på mig

världen är ful och vi är hennes barn

mamma brukade dra ner persiennerna när det var solsken ute

än idag gör det randiga solskenet mig melankolisk









Fri vers av desert star
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-13 10:21



Bookmark and Share


  Christian Eriksson
Många känslor bakom det du skriver. Man blir berörd..
2012-04-20

  Erik H.J Hultin
Hjärtslitande men på nått paradoxalt sätt bitterljuvt nostalgiskt...
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star