Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

##ett sätt att säga förlåt när du gråter blod

när alla blickar
ansikten,

liv#


bleknat

 

 

 




när vi tävlat
om vem som
kommer dö
först

 

 

 

 

 





det är då

 




vi



tillsammans
möter


 

 

 

 


horisonten




Fri vers av höstlövet
Läst 495 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-13 15:51



Bookmark and Share


  Annika Persson

när allt bleknar och ansikten dör bort
finns det ett sätt att säga förlåt
när du gråter blod, och jag själv faller
uppåt, medan jag hjälper dig upp från botten,
omvärlden har ingen betydelse, bara du,
och ingen annan.
2013-03-14

    Mary A.
Älskar mitten delen, "när vi tävlat... dö först." säger mest i dikten, helt underbart!
2012-04-16

  Änglaögon
Mycket bra poetat.
2012-04-14

  Robin V
Grymt!
2012-04-13

    Karinpytt
tycker om
2012-04-13

    rebbeckan
vackert..fler ord behövs inte
2012-04-13

  alxji
Applåd
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

höstlövet