Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spår i lavan

 

jag

väntar.. inväntar under

 

du -

frihet

 

det kommer att ske

 

 

 

nej:

bli




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-14 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch