Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln i byxor




Tog promenader i den där skogen,

förundrade lyfte vi huvudet mot den större salen,



Du skulle inte återberätta, sprida



i min värld något försvinnande,

Ofattbart skört






Du for ut


Du svek i det lilla


allt det stora,



Det privataste förvandlades av dig

till skolans roliga timme,



Jag tror jag blev lämnad där,


På din lilla scen




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2012-04-14 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP