Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knäar

det grönskar förföriskt i backen framför huset och segelvinden blåser förligt över aprilutsikten
som emellertid i bildlig mening inte är så god för skepparen
ty hans kropp gör åldersuppror
den kan inte längre säkert fullgöra vad själen trängtar

och han är inte riktigt beredd på detta
skeppar'n
men
"fan!" muttrar han, "jag skall lura den motsträvige djäveln! och haltande över däck skall jag hissa seglen på mitt skepp igen och ännu gång ge mig lusten hän".




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-16 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härlig glöd Ingmar ... både i dig och dina ord
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP