Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandtanten ( en lek med ord)

Den strandade tanten från kanten av stranden,
höll sanden i handen,men rann den ur handen
till randen av kanten mot stranden,
där anden slutligen åter fann den.




Fri vers av Palett
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-15 13:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul att leka med ord...:-))
2019-08-17

  Solstrale VIP
En gladlynthet i text som smittar denna dag!
2016-04-28

  Hans Christian
Glad och kul! Man blir GLAD.
2014-05-01

    ej medlem längre
Dansande! :)
2013-10-03

  deNeergaard
Gillas :)
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett