Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska profiler

Kärleken ska annonseras ut
På Internet ska det göras slut

Det finns snart ingen verklighet kvar
Bara falska profiler och larviga svar

Hur kunde det bli så här
Förr i tiden blev man ju kär




Fri vers av Spirit
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-15 15:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förr i tiden kunde man inte gömma sig på samma sätt.
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit