Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
the counting of the omer


kärvarna



vi viftar kärvarna
när förstlingen

har stigit upp

vi viftar vår familj
en efter en

allas vår Fader
skördens Herre

väcker till
liv
gemenskap
glädje

när förstlingen
är helig
är hela
skörden


helig




Fri vers av rebecca d
Läst 531 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-15 18:05



Bookmark and Share


    Shush
E Gud sånn snell gube????
2012-04-15

  Bibbi VIP
Amen!
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d