Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya skor och nya kläder

Nya skor och nya kläder,
ny frisyr och ett nytt leende
för en ny dag

Snurrar runt framför spegeln
Försöker se alla vinklar och vrår
för att bli perfekt

En hand som fluffar till håret
och en annan som granskar sminket
med ett belåtet leende

Rustningen är komplett idag igen
inga sprickor i fasaden
inga sårbarheter får synas




Fri vers av Sikska
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-15 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska