Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en Zombie

Såg jag tecken utan att se
Hörde jag sanningar som
jag bara lät trilla brevid

Varför var jag inte vaken då
Som en Zoombie
Fan hur kunde jag

Nu åker jag inte till Tunisien
och gifter mig för att protestera

Nu svälter jag inte mig själv
för att få bli sedd

Nu sitter jag här mitt i natten
och skriver en massa skit som ska ut

Jag är inte President i mitt eget liv
men jag tänker då fan bli




Fri vers av Spirit
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-16 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit