Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriad

Så länge följde jag det invanda mönstret
såg liksom aldrig ut
genom fönstret

min existens byggde ju på övertygelsen
trodde jag

men den krackelerade
sprack
bit för bit

tills jag en dag inte stod ut längre

med mig själv




Fri vers av Skrivklåda
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-16 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda