Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna hedonistiska motivationsaforism tillägnar jag alla som har vuxenångest inför höstens kursval idag


vuxenvaakum

Det liv som inte slösas bort
är inte värt att klamra sig fast vid




Övriga genrer (Aforism) av Hugh R Freeman
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-16 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman