Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entropi

Du är inte fri
människa
förrän den sista
kännande varelsen
slutat lida
förrän den sista
tänkande varelsen
slutat grubbla
du är inte fri
förrän alla delar
din frihet




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-04 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter helt galet.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman