Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetets skördar

När du skördar frukterna av ditt hårda slit
tag då fruktköttet att mätta din egen buk
men tag fröna att ge till din näste




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-19 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman