Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hatade storartade

Du hatade storartade
Du som tagit min plats
Jag ska se till så att du faller
Innan du tagit sats
För det var mig de ratade

Jag ser att de ser dig
Du blockerar ut mitt ljus
Jag ska gnida ditt ansikte
Mot skolgårdens grus
Och ingen ska förneka mig

Om du finner mig hård i min kritik
Om jag klår dig i min egna lek
Och du ser hur din självbild förfaller
Är det för att jag på din arena är så vek
Och jag ser att du är mig jämlik




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-19 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman