Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna i mina utkast...


Ångestframkallande

Betongstagnationen flåsar mig i nacken

Jag sväljer ångestframkallande i strid ström
för att förjaga känslan av att inget är på tok
att inget behöver förändras och på tv
visar de en vacker värld. Pengarna rinner
mellan fingrarna ner i fickorna
Politikerna har börjat tala sanning
journalistiken verka övertygande och
brottslingarna förtjänar sina straff

Det stora pusslets bitar som
bankats på plats
tycks plötsligt i sin ordning
Jag sväljer ångestframkallande
för att få veta att det inte är sant




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-17 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman