Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet kommer som ett skämt, för alltid att gå mig förbi


Jag ska se sjumastade skutor anlöpa hamn
Jag ska höra hungrande hundar yla mot skyn
Jag ska finna älskande le varandra till mötes
Jag ska känna hänryckta händer mot min hy
Jag ska njuta värmen av en älskandes famn
Men aldrig, aldrig ska jag veta
frihet från tanke. Aldrig ska jag leva
genom sinnen, så aldrig,
aldrig ska jag älska




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman