Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den här bland mina utkast...


Mer

Är poesi mer än jämna radbrytningar
mer än rätt antal stavelser i raderna

Är det mer än allitterationer assonanser
och ett klatschigt rim på radens slut

Är det mer än ett hantverk mindre än
en längtan efter något större mera
meningsfullt utan att bli för pretentiöst

Är det något mer än slentrianmässig
expression i fina former och rosiga rader

Är det mer




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-18 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman