Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16/4-12


I mitt vinterhjärta

I ett kallt och fruset vinterhjärta
Som döljs utav ett leénde
Finns historien om livets kärlek
Historien om en evig vänskap
Evigheten varade bara några månader

I ett kallt och fruset vinterhjärta
Som döljs utav skratt och lögner
Finns minnen om en pojke
Som kom med vinden
Han lämnade avtryck efter sig
I form av djupa ärr och
Klara bilder i huvudet

I ett kallt och fruset vinterhjärta
Lever pojken fortfarande kvar
Där finns många frågor
Men inga svar

I ett kallt och fruset vinterhjärta
Där hallucinationer tar form
Kom han med vinden
Men lämnade med en storm

I ett kallt och fruset vinterhjärta
Finns ändå lite av glöden kvar
Från honom




Fri vers av Josephyne
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-16 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne