Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schhhhh!

Dansen tar aldrig paus
Ständiga turer
stegen ändras
takten långsammare
snabbare
famnerna byts

Rätt som det är
musiken tystnar
ingen partner väntar
de sista stegen
Den gröna milen
Dead Man Walking

Att det just ska vara de sista stegen
som tvekar
vilan framför
larmet bakom

Utdragenheten
i de evinnerliga
strävandena
Efterhängsenheten
i åtagandena
Sociala investeringar
som kräver
ständigt aktivt ägandeskap

Vidare och ut i oändligheten
inte stanna upp

titta inte bakåt
då försvinner
allt vackert

Släpp det du hade
det var inte ditt att äga
du förvaltade kort
fick bedriva
överlevnadsstrategi
med ett spann existens

En tunn tråd
allt hopp
hänger där
Ett klipp
snipp
Slut

Slutet på historien
blir aldrig hollywoodskt
aldrig lyckligt
bara ett slut

Efteråt
Schhhhh!
Absolut symmetrisk geometri
Raka hörn
rena former
optimal design
Vitt
Skrikande ljus
Tyst

Den sista slutna dörren
gläntas upp
sluts
organisk dialektik

—ren skir tomhet. Bultande och Vrålande. Allt stannar upp. Kulissernas konturer träder fram ur skuggorna. Ingenting finns. Det tätaste livet följs av döda vinklar—




Fri vers (Fri form) av matthandsome
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-17 10:07



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Du gillar film va :)
Trevligt.
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

matthandsome