Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All energi alstras

All energi alstras
ackumuleras
laddas upp

Ögonblicket närmar sig
när anspänningarna släpper
energi får utlopp

Var finns utrymmet för all alstrad kraft
att släppas fri?
Vart ska energin ta vägen när den säkrade spänningen
sprängs loss?
Finns det skyddsrum
starka nog
för den explosion
av inhiberade yttringar
som ackumulerats
och nu detoneras?

Stunden före smällen
i stormens röda öga
Alla in i skyddsrummen!
spänningen har laddats upp
successivt
volt för volt
likström/växelström
Ingen kan längre förhindra
den slutliga detonationen
Armageddon Ragnarök
fyra ryttare
Dagen då vi döms
efter våra handlingar

Vi väntar
längtar
vill bara mer




Fri vers (Fri form) av matthandsome
Läst 228 gånger
Publicerad 2013-10-18 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matthandsome