Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt om löpning


Rörelseenergi

Steg för steg

maximal avslappning

optimerad muskelanspänning

öppna luftkanaler

automatiserad dynamik

lagbunden rörelse

med minimerat motstånd

Frekvens och steglängd i geometrisk precision




Fri vers (Fri form) av matthandsome
Läst 325 gånger
Publicerad 2012-04-19 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matthandsome