Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordning

Det mörka
skingrades
undan för undan
i verkligheten
och i allvaret
över det levande
och allt ljus
som alstras
och exploderar
i kaos
och tillförlitlighet
på samma gång
Allt är ordnat
Enligt
En hård lag
Det stämmer
Om mörkret
Blivit ljusare
Eller om ljuset
Blivit mörkt
Hur ska man veta
Om cirkeln slutits
Att inte gränserna suddats ut?




Fri vers (Fri form) av matthandsome
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-18 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matthandsome