Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt...


I väntan på orden

Detta är en platshållare
i väntan på orden
som ännu inte finns
på de oupptäckta
metaforerna
outslitna
av miljoner poeter, amatörer
och klåpare som jag
på tusentals språk
I väntan på orden
som skulle ge liv
åt hur jag skälver och skakar
vid din lättaste beröring
åt hur en enda av dina stavelser
fyller mig ögonblickligen med förtröstan
åt hur längtan efter dig
smärtar glädjerusigt
I väntan på orden
finns endast platsen här




Fri vers (Fri form) av matthandsome
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-20 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matthandsome