Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnas Bibbi, en av få andliga mecenater som förstår migrändagar men hellre vill se mina meningar här än i mitt block




pas par tu

~*~

Avantgardistisk Tidsodyssé

60 talets arkipelager
70 talets arketyper
80 talets magnater
90 talets byråkrater
00 talets teknokrater
10 talets nostalgiker



April

Hur många gånger händer det att ett första aprilskämt
publiceras andra dagar

och att den svagaste grenen
är den du sitter på

en liten gran som växer upp bredvid större
är alltid en mindre gran

i landet av nornornas namn

Urd, Verdandi och Skuld
det gångna, det varande och det kommande

i Yggdrasils land

 

Att Andas

Men inte när det är närapå att man får nervkollaps
för att det är så ansträngt

bättre då att backa tills man kan få tillbaka 
andningen igen

att andas igen
inom sin egen passepartout

16-17 April 2012

LPW Johansson




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-17 14:28



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2012-04-24

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering "5 UPPMÄRKSAMMADE TEXTER"!
2012-04-24

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-04-17

    ej medlem längre
Gillar.
2012-04-17

    ej medlem längre
Jag håller med dig i dessa tänkvärda ord, försöker göra detsamma!

"att andas igen
inom sin egen passepartout"
2012-04-17

  lodjuret/seglare VIP
Få skriver som du
vilket allt är tur det
för om fler skrev som du
skulle du icke sticka ut
2012-04-17

  Björn Donobauer
jag andas också inom mitt pas par tu... tack för igenkänningsfaktor modell större
2012-04-17

  Bibbi VIP
Oändligt tack för detta tänkvärda!
2012-04-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja, det är bra att komma ihåg, att andas i pas par tu./hi hi
2012-04-17

  Yrre VIP
Tycker om denna!
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP