Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEFRIAD FRIGÖRELSE


Vissa teokratiska nationer
förbjuder dig allt
i skruvstädet dom sitter
på livstid utan allt.

Rättning in i ledet, dom
skjuter dig i fall att
du på frihet ens bara gitter
dryfta om, så ta det väldigt kallt.

Det har hänt att folket rest sig
mot förtryck och regim,
ur skruvstädet dom kämpa
trots militäriskhet ogin,




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-18 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar