Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite geometri!

Den där, som höll sig runtomkring
Ali och Ingo fyrkant ting
blev just för dessa
när de varann pressa
en sak de gemensamt kallar: Ring!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-18 09:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
HEHE
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt