Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS HÖJDPUNKT


Svår är denna definition
kan inte säga när
hur kan man bara skriva
memoarer
redan vid tjugofem?

Fråga mig om livets höjdpunkt
bara för man blir femtio
kan jag inte veta
om den kommer efter
eller om den redan vart.

Vill ju inte gärna tro
att inget mer finns å ge
jag hoppas innerligt
att det finns mycket mer att få
har ju inga planer att ännu
runt hörnet gå.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-18 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar