Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plåning

 

 

Det blir inte varmt, även

det kalla, kylan, fryser ner mig

till nöjdhet, till

servila tillrop

tjänarens

 

jag vänder inåt, utmäter

dina djup med (kalibrerad) stav

vänder åter till ytan där lager av svart lämnar

mig - avdomnad

multipelt märkt

fäst

saknad




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-18 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch