Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej, hallå, jag finns till



Elda upp mig
Eller ta tag i mig


Skaka mig
Så jag vaknar


Gör det
Ta hand om mig sen


det är liksom ingen som gör det




Övriga genrer av meeoorw
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-01-29 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw