Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magneten

Alla ska någon annanstans och alla ska ta sig dit fort,
utom en rullstol som bara försöker korsa vägen för att komma dit där den bor.
Nära skrik och sirener på avstånd bygger en magnet på olycksplatsen,
och högen som den samlar blockerar vägen fram för ambulansen.




Fri vers av nånja
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-19 02:00



Bookmark and Share


  i af apa
tänker på ett
skivomslag - gruppen
hette kanske magneterna . skiv omslaget är tecknat - ett myller av människor i en Brittisk stad med gatubild & mitt i allt ligger en jätte
magnet som förstör framkomligheten
den ser ut trillat ned från ovan...
2014-09-21

    JO:82
bravo, gillar sättet du får mottagaren att reflektera kring budskapet;-)
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

nånja