Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ti Mosse...


Nån typ av d´Artagnan

Det går inte att hitta filmen,
men nyss in ett känslominne defrost,
ur oväntade platsers skatter,
som även finns överallt långt bort,
dock eftersom i tider i dojor,
oftast visat sig podsol,
men,
som nu också haft premiär,
för dumboöron som guppat runt inuti snäckskal...
Det kickar mitt hus/ditt hus vibb,
i hur de gick fritt,
in och ut igenom varandras vidöppna chakraportar.




Fri vers av nånja
Läst 485 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-01 21:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
De där chakraportarna i sista raden lyfter texten. Bra!
2016-11-17

  Tobias Haglund
Väldigt rikt! Bra gjort.
2014-10-02

  i af apa
gillar
särdeles
slutet...
vidöppna
chakraportar...
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

nånja