Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara är

Varken bättre/sämre än nån,
dövöra betygssystem,
både yngre/äldre än alla,
skratta glatt åt id-siffror.
När jag är nån annan är jag bara enfaldig,
när jag bara är, är jag både enfaldig, och storslagen...




Fri vers av nånja
Läst 451 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-03 21:46



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du är filosofisk, tycker om det hos dej. hoppas du börjar skriva igen.
2016-12-31

  Connie
Så himla bra!
2014-10-22

  Anya VIP
Intressant självporträtt med insikt och självdistans.
2014-10-08

  cilax VIP
Jing - Jang
det är bra
2014-10-04

  Tobias Haglund
Mycket bra!
2014-10-04

  i af apa
satans
klokt...!
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

nånja