Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUPITER OCH VENUS


Jupiter och Venus
på metallicmörkblå
himlapäll
medans solens sista strålar
vinkar godnatt
bak skogen.

Oerhört vackert
tackar Gud
för omsorgen
storslaget.

Du är Herre
över stort och smått.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-19 10:50



Bookmark and Share


  Jaseph
Gud målar stort och månar om oss.
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar