Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femhundra kilo

 

Femhundra kilo
min vikt före läkaren

Fem gram efter




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-19 18:31



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Denna text var intressant, man kan se den både
positivt och negativt....

Efter besöket, "bördan" lättat, oron borta...

Eller att man känner sig mindre som människa,
självförtroendet på 500 Kg blev försvagat i samtalet
hos doktorn...

En text som fick mig att fundera.
Tack!
2012-04-22

  © anakreon VIP
Eufori på riktigt.
Calle
grapplåderar
2012-04-22

  Anna H
Kanske bildligt talat :) Men det är en väldigt talande bild!
2012-04-20

  walborg
Vår otroliga hjärnas förmåga att uppleva verkligheten genom känslorna
2012-04-20

    ej medlem längre
Underbar text...vilken lättnad!
2012-04-19

  Vind
En synnerligen lättnad diagnos...
suveränt formulerat
2012-04-19

  Casbah* VIP
poetisk tungviktare
2012-04-19

  thyra
Låter som en befriande diskussion :)
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP