Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flores

det här är jag
jag har en revolver i min hand

min av metall förlängda arm känns tung
den pekar ner, ner mot marken

nu riktar jag den mot dig.


för allt ont du har gjort mig, kära du
lilla människa
du lilla människa

för allt ont du gjort mig
riktar jag min av metall förlängda arm
mot dig.


vet du, jag tyckte om dig en gång
säger jag och går ett varv runt stolen
du sitter på

men du gjorde mig illa
du utnyttjade mig, du
utnyttjade mig

och du förödmjukade mig.
du kränkte mig

och för allt ont du gjort mig...




klick!




Fri vers av Röda Sam
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-20 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam