Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄN MED ENSAMHETEN


Tränar mig på att bli
vän med ensamheten.
Jag och ensamheten
måste bli bästisar
och bundis.
-Hej ensam!
Vill du ha kaffe?

Sådär håller jag på
sitter i fåtöljen
läser
lyssnar på musik
radio
tittar på film
surfar
så tiden går.
Har kommit över dig.

Löser problem
som förut gav vånda
ångest.
Ger mig eloger
och uppmuntran
behöver det så väl.
-Du ensamhet!
-Vad du är duktig!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-20 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar