Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I EN ANNAN VÄRLD


Har ingen erfarenhet
om annan värld jag inget vet
visst finns det olika
styresskick
om gott och ont jag
resonera ganska kvickt.

I fantasin fantisera kan
där i kärlek regerar man
i saknad utav pest och pin
på livets blemmor strykes
salubrin.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-20 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar