Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rotning

 

 

- Krama mig, viskar trädet.

- Håll mig tätt intill. Närast.

 

och jag står böjd, tar sats,

genar sedan genom verket

 

av/grenar

 

ser fästet sprida sig genom lagren,

askar i glipan mellan våra stammar




Fri vers (Fri form) av Wallpaper punch
Läst 138 gånger
Publicerad 2012-04-20 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch