Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordlekar medan jordärtskockorna kokar




Limerick på frusen vårkant

 

 

En vårrusig kvinna ifrån Drabant

ville inte längre likna en vintertant

för att ändra fason

köpte hon bikini i galon

och frös till döds som blåröd kverulant




Bunden vers (Limerick) av Björn Donobauer
Läst 532 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-21 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer