Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Klassas Dodf

kom till insikt då en evighet varade i knappt två timmar

...

vad skulle din reaktion vara?
om jag talade om för dig:
att dina handleder fortfarande spökar i mitt minne
att dina händers vackra konturer vilar på min näthinna
att jag mycket snart
vill ha dig nära
igen




© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-21 13:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina tankar :)
2012-04-21

  Ninananonia VIP
Fina tankar :)
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP