Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hm, var kommer alla dessa groteskerier ifrån?




Limerik ånyo men bara nästan

 

En filmstarlet på besök från 'the great' Kalifornien

hamnade trots sin Michelin i ' molto bella' Ligurien

letade efter rampljus och paparazzi

men fick bara citroner med mask i

for förtörnad vidare till gränslandet Morokulien




Bunden vers (Limerick) av Björn Donobauer
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-21 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer