Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slakten av din Iphone

hej nu är jag här igen
incheckad till den högre makten
uppsnurrad i ett oändligt nät
en eter

och jag vill smutsa ner henne

dagarna suddas långsamt ut till ett långt virvarr jag kommer att komma ihåg som min tid vid världens ände
min tid på botten
där jag såg er simma vid ytan för glatta livet
ni som var lyckliga i era egna ögon
och så olyckliga i mina
eftersom enamheten gjorde mig fast besluten om att alla andra hade en diagnos förutom jag
jag har självmedicinerat med det mesta just för att det låter så fint
ja jag har själv medicinerat så visst är det tråkigt att nu ha en medicin och dessutom den rätta medicinen
att inte behöva söka mer
att vara en metallsmak
att leta upp alla blodvärden som är sanna
att ta reda ppå hur jag fungerar
hur jag är kopplad
det vore rofyllt att sluta vara ett virvarr
och någon uråldrig skapelse som är till för en enda sak
och det vet ni väl vad det är?
man med gigantiska kön äcklar mig
livet äcklar mig blodet roar mig



jag har tjuvkopplat mig själv
jag har skapat ett litet monster
en liten gudinna i en värld av brutna leenden
stående ut
utstående
utmärglad eller inmärglad i en betong ett vakuum ett hav
en oas av tillit för oss två
en hängmatta i underjorden
en överjordisk sång till en underjordisk betong
till barn utan öron
nu börjar det gunga i mina vener och gener
snålblåst

kanske finns det något hopp ändå med dessa meningar lösryckta ur en tilltrasslad hjärna
för jag vill inte krångla till saker emr än vad jag redan har gjort

om vi slaktar dig på din iphone vad finns då kvar?
en ihålig ensam människa som stirrar ut genom ett omöjligt fönster?
en blind idiot?
är du en sorgsen hund som jag?
köp då denna tandkräm?
har du en sorgsen röst?
släng dig i väggen
ät upp eggen
och lös ett korsord för världens barn
vi var ensamma ibland fastän livet lekte
så vi rodde in mot haman med en guldsked i hand

mitt hår är så lent och jag har skrubbat min hud timmavis
så smek mig rör mig älska mig
du är svaret på min gåta
du är allt jag behöver men jag kan inte ringa dig för jag är för sjjuk för att älska
jag ser bara alla hemsökta platser jag har varit på när du är i mig
jag ser explosionens kant så att säga
inte som Immanuel Kant men nästan

plötsligt ser jag din trasighet i min helhet
och din förstörelse av min renhet





Fri vers av desert star
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-21 17:13



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Ett drabbande rop från det djupaste mörker!
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star