Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klockan 07 30

klockan 07 30
femtiotvå centimeter
och fyratusenetthundrafyrtiogram
blev varse ljuset
andades luft för första gången och ville omedelbart ha mjölk

Välkommen till livet
käre Lillebror
vi har längtat efter dig

Du kom till oss som sänd från stjärnorna
rymdlotsad av irisbloss




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-21 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP