Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tagning

 

kedjan av inträffanden, en följd

en mynning in, tratt kanske

den ena, nästa, alltid näst sista

 

jag som panoramavy med öppen bländare

underexponerad, oskarp

 

söker dig

genom kloner

av tagningar




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-21 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch