Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer en ny dag

Ja visst är jag som jag är
trots att jag nu ändrats
och det vore väl fasen om man inte kunde det!

Men jag är nog som måsarna som flyger förbi
landar på taket mittemot
putsar fjädrarna
och väntar på nästa solsken




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-22 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker om det där med att vänta på nästa solsken ... ger en känsla av hopp
2012-04-27

  mickech
En härlig dikt, jag blev glad!
2012-04-26

  dubbelve
Vilken ljus positiv dikt, blir glad av denna!
2012-04-22

  lodjuret/seglare VIP
Idag är det den tjugoandra och i morgon är det en ny dag. Det är alltid en 'ny dag', i morgon, och den bär med sig löften för den som är ett alldeles eget jag. Någon som texten handlar om, såväl som ett du.
2012-04-22

  Simon Holmström
Fin text som tangerar "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge". Det stämmer nog.
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen