Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyllning

 

 

det du

var nu

 

sprutades in

. . .

droppade ut

 

 

___

"Orginal labelled hardcore"

___

 

 

din ryggrad

snedtänder

mina revben

 

___

mot vårt vänster

ligger vårt högra

 

"Bottled through copyright"

___

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Wallpaper punch
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-22 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch